Groen experts

Gezonder
Productiever
Creatiever

 

Gecertificeerde groen experts

Veilig en verantwoord werken, daar herken je de servicemedewerkers van Hydrozorg aan. Nieuwe innovatieve ontwikkelingen zoals hangende groen eilanden, zorgen ervoor dat er op een bewuste manier aandacht moet zijn voor veilig en gezond werken.

Al onze groen experts (servicemedewerkers) hebben de basis opleiding interieurbeplanting behaald en zijn in het bezit van een VCA certificaat. Buitenom de persoonlijke certificering is Hydrozorg als bedrijf volledig VCA gecertificeerd. Wij weten dus uitstekend hoe we veilig, gezond en duurzaam moeten werken.

Door middel van trainingen, inspiratiesessies en kennismiddagen houden we elke kwartaal ons team up to date met nieuwe ontwikkelingen op het gebied van veiligheid, duurzaamheid en kwaliteit. Deze sessies hebben bewezen dat de bewustwording op een interactieve manier wordt vergroot waardoor de servicemedewerkers zich 200% in zetten op hun groen projecten.

Door het hoger management worden periodiek VGM inspecties uitgevoerd, zowel bij de opdrachtgever als intern. Al onze medewerkers worden bewust gemaakt van de noodzaak om voortdurend zorg te besteden aan. 

  • Het voorkomen van persoonlijk letsel van eigen medewerkers en derden.
  • Het continu waken over de arbeidsomstandigheden van alle betrokkenen.
  • Het voorkomen van hinder, (im)materiële schade en milieu bedreigende situaties voor onze omgeving en het beschermen van het milieu.

 Hiermee wilt Hydrozorg bereiken dat: 

  • Producten en diensten foutloos en volgens de verwachtingen van de klant worden geleverd.
  • Alle voorziene gevaren, die zouden kunnen leiden tot persoonlijk letsel, beroepsziekte, brand of schade aan eigendommen, worden geëlimineerd.
  • Vrijkomende afvalstoffen en emissies tijdens de uitvoering worden beperkt en dat bij de bron, bij het ontwerpen van de producten en het uitvoeren van de diensten, zorg wordt besteed aan milieu en veiligheidsaspecten.
Get your green done slogan