Ontwerp en design

Gezonder
Productiever
Creatiever

 

Ontwerp en design studio

Creaties maken wij zelf maar bedenken doen we graag samen. In onze eigen design studio hebben wij alle middelen voor handen om tot geweldige creaties te komen. Voor ieder project de juiste groen invulling, dat is één van de speerpunten van Hydrozorg. Dit kunnen losse plantenbakken zijn maar ook maatwerk plantenrekken. Door vroegtijdig met onze eigen stylist of ontwerper aan tafel te gaan kunnen we tot de gaafste creaties komen. We zorgen voor een complete visualisatie en technische tekening zodat vooraf bekend is wat de uitstraling gaat zijn. Vervolgens gaat onze decorateur aan de slag om de vertaalslag tussen beeld en product te maken. 

Maatwerk

Maatwerk meubilair is al jaren niet meer weg te denken maar maatwerk plantmeubilair horen we nog niet zo vaak. Door de nauwe samenwerkingen komen wij steeds weer tot nieuwe producten die volledig zijn ontworpen voor een bepaald interieur. Van stalen plantenframes of bakken met het logo van jouw bedrijf tot aan hangende eilanden gemaakt van gerecycled steigerhout. Maatwerk biedt kansen om tot unieke producten te komen die geheel naar wens worden gemaakt. 

Samen creëren

Hydrozorg is de creatieve groene partner die steeds vaker samenwerkt met architecten, stylistes en projectinrichters om zo samen tot een inspirerend geheel te komen. Een kantoor of op hospitality gerichte onderneming wordt nog sfeervoller door de aanwezigheid van de juiste styling. In samenwerking met onze stylistes kunnen wij uw organisatie voorzien van de passende uitstraling. Hydrozorg biedt u de nieuwste trends op het gebied van styling en decoratie.

 

Get your green done slogan