Eigen stylistes en decorateurs

Gezonder
Productiever
Creatiever

 

Styling en decoratie

Al jaren is de markt van de interieurbeplanting volop in beweging. Hydrozorg volgt de ontwikkelingen op de voet. Beplanting en de wijze van interieurstyling levert een wezenlijke bijdrage in onze hospitality beleving. Een kantoor of hospitality gerichte onderneming wordt nog sfeervoller met de juiste decoratie. Passende accessoires zorgen voor de finishing touch. In samenwerking met onze stylistes zorgen wij voor de juiste balans.

Een kantoor of hospitality gerichte onderneming wordt nog sfeervoller door de aanwezigheid van de juiste styling. Passende accessoires en decoratie zorgen voor de finishing touch. In samenwerking met onze stylistes kunnen wij uw organisatie voorzien van de passende uitstraling, uiteraard binnen uw budgetruimte. Hydrozorg biedt u de nieuwste trends op het gebied van styling. 

Onze decorateurs leveren in samenwerking met de Coördinator Decorateur Styling en Collectie, uiteenlopende projecten die in verband staan met groenproducten op de meest diverse locaties die je maar kunt bedenken.

Deze werkzaamheden bestaan vooral uit het doorvertalen van de nieuwste trends op gebied van (kunst)groenvoorziening in het interieur en inspirerende interieursettings met producten uit onze eigen collectie. Van minimalistische gegroepeerde design pot- en plantcombinaties, tot het creëren van een gehele groenomgeving. In overleg met de klant wordt gekeken naar de beste combinatie en/of setting die vervolgens door onze decorateurs ter plekke op maat van de ruimte wordt opgebouwd. Met als einddoel dat de gekozen producten op een decoratieve manier nauw tot aan de huidige omgeving aansluiten.

Kortom, een inspirerende (werk)omgeving waarbij de inbreng van (kunst)groen, op een efficiënte en doelbewuste manier tot het interieur wordt toegevoegd.

 

 

 

Get your green done slogan