Geurbeleving

Gezonder
Productiever
Creatiever

 

Geur en groen

Geur is misschien niet het eerste waaraan gedacht wordt als het gaat om de beleving binnen een bedrijf. Toch kan geur een beleving overbrengen die andere zintuigen niet kunnen evenaren. Ons reukvermogen is direct verbonden met het limbisch systeem, een gebied in de hersenen dat ons ´pleziercentrum´ wordt genoemd. Dit gedeelte van de hersenen is het centrum van emotionele stimuli en bepaalt de primaire emoties van mensen. Geur is dan ook zeer bepalend voor de eerste indruk binnen een bedrijfsruimte. Vaak gebeurt dit onbewust, iedereen ademt 30.000 keer per dag en tegelijkertijd worden geuren geregistreerd. Geurbeleving is breed toepasbaar. Of het nu gaat om een hotel, kledingzaak, zorginstelling, kantooromgeving of een evenement, geur kan overal worden ingezet.

Decoscent

De DecoScent is een gepatenteerd concept dat een luxe decoratieve vaas combineert met geurbeleving. In de vaas is een geursysteem geintegreerd wat zorgt voor de combinatie van een prettige geurbeleving en decoratie in één. De decoratie stukken worden gemaakt met zeer luxe kunstbloemen -en planten en sluiten natuurlijk aan op het interieur van uw bedrijf. Er zijn verschillende keuzes te maken wat betreft de geuren, vazen en de decoratiestukken. Zo kan er een unieke combinatie gemaakt worden die voor deoptimale geur -en groenbeleving zorgt.

Stel je persoonlijke Decoscent samen!

Er zijn verschillende keuze te maken wat betreft de vazen, decoratiestukken en fragrances. Hiermee kunt u uw persoonlijke DecoScent samenstellen. U kunt zelfs voor de zomer, winter en kerst kiezen voor speciale decoratie en fragrances. Dit alles gebeurt in overleg met onze adviseurs die graag langskomen.

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. Wij geven graag meer advies over geursystemen.

Get your green done slogan