Kunstbeplanting

Gezonder
Productiever
Creatiever

 

Kunstbeplanting

In sommige situaties kan het voorkomen dat de ruimte niet toegankelijk is voor levende planten. Denk aan hele donkere ruimtes maar ook ruimtes waar bijvoorbeeld veel wordt vergaderd of moelijk bereikbaar is zoals een gesloten afdeling. Het alternatief die Hydrozorg biedt zijn kunstplanten, ook wel zijdeplanten genoemd. De kunstplanten en kunstbomen uit ons assortiment zijn nauwelijks van echt te onderscheiden. Van kleine tafelstukjes tot aan bomen van 10 meter, alles is mogelijk!

Voordelen van kunstbeplanting

  • Weinig tot geen onderhoud;
  • Toepasbaar op elke plek;
  • Nauwelijks van levende beplanting te onderscheiden;
  • Wekt geen allergische reacties op.

Brandvertragend

De kunstplanten in ons assortiment kunnen allemaal brandvertragend geïmpregneerd worden. Hydrozorg is gecertificeerd om de zijdeplanten brandvertragend te maken. Een officieel certificaat zal bij levering uitgegeven worden.

Kunstbomen

Een echte eyecatcher, zo kan je de kunstbomen van Hydrozorg goed omschrijven. Door onze expertise op het gebied van kunstbomen kunnen wij ervoor zorgen dat uw bestaande boom er weer als nieuw uit ziet. Hydrozorg biedt u tevens de mogelijk om de complete boom inclusief stam bij ons te bestellen. De boom kan op locatie worden gemaakt door onze decorateur aan de door u gestelde wensen.

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden van kunstbeplanting? Neem vrijblijvend contact op. Wij vertellen je graag meer over het toepassen van kunstbeplanting.

Kunstbeplanting
Kunstbeplanting
Kunstbeplanting
Kunstbeplanting
Kunstbeplanting
Kunstbeplanting
Kunstbeplanting
Kunstbeplanting
Kunstbeplanting
Get your green done slogan