Kerst decoratie

Gezonder
Productiever
Creatiever


Kerst decoratie

Tijdens de decembermaand wil je de kerstsfeer niet alleen in huis halen, maar ook in jouw bedrijfspand. Dit is aangenaam voor je medewerkers, maar ook voor klanten die bij jou op bezoek komen. Kerstdecoraties geven een warm en gastvrij gevoel en zorgen ervoor dat jouw klanten zich thuis voelen. Hydrozorg heeft een uitgebreid aanbod aan kerstdecoraties. Denk aan allerlei formaten (kunst)kerstbomen en complete kerstdecoraties die geheel op jouw stijl en budget worden afgestemd. 

Hydrozorg is de partner die uw bedrijf gegarandeerd een zorgeloze kerst bezorgt. Van ontwerp tot levering, van decoreren tot opslag, wij voorzien in alle wensen! Graag kijken wij samen met u naar de mogelijkheden om ook uw organisatie te voorzien van een kerstsfeer geheel binnen uw stijl en budget.

Kwaliteit en veiligheid

Hydrozorg heeft kwaliteit en veiligheid hoog in het vaandel staan. De kerstproducten die wij leveren zijn allen vervaardigd van kunststof brandvertragend materialen of brandvertragend geïmpregneerd conform NEN 8007. Hierdoor kunnen wij op onze kerstdecoratie de brandveiligheid garanderen. Een certificaat kan door Hydrozorg overlegt worden. uitstraling. 

Onze kunst kerstbomen hebben een uitstraling die bijna niet te onderscheiden is van levende kerstbomen. De combinatie van PE en PVC materiaal zorgt ervoor dat de kunstkerstbomen meer dan echt lijken. Het gebruik van hoogwaardige LED verlichting draagt mede bij aan de juiste uitstraling. Onze verlichting is voorzien van een keurmerk.

Bent u net als ons geïnspireerd en gemotiveerd? Neem vrijblijvend contact op en we maken er samen een mooie en gezellig maar vooral sfeervolle kerstperiode van.

 

 

Kerst decoratie
Kerst decoratie
Kerst decoratie
Kerst decoratie
Kerst decoratie
Kerst decoratie
Get your green done slogan